Traduceri Autorizate

Traducerea autorizată este efectuată, semnată și ștampilată de către mine, Andrei Torok, în baza Autorizației 38501/2018 emisa de Ministerul Justiției, prin care atest si imi asum exactitatea traducerii efectuate.

Traduceri Legalizate

Traducerea legalizată este o traducere autorizată care deține și legalizarea semnăturii traducătorului, cu alte cuvinte notarul certifică legal faptul că semnătură și ștampila aparțin traducătorului autorizat.

Interpretariat

Interpretariatul înseamnă mijlocirea comunicării verbale între persoane care vorbesc limbi diferite și traducerea pe loc a unui mesaj verbal dintr-o limba în alta, păstrând ideile, și emoția transmisă.

Pentru servicii de INTERPRETARIAT mă deplasez la locațiile din București și Ilfov, iar pentru restul țării serviciul este disponibil doar ONLINE

traducător & interpret

Experiență 10+

Sunt direct traducător autorizat și interpret, care a adunat experiență de peste 10 ani în acest domeniu, timp în care am lucrat cu clienți din toată lumea, inclusiv avocați, companii, instituții și agenții.

Am muncit foarte mult în acești ani ca să devin cel mai bun, am studiat amănunțit tot ce ține de limba și cultură engleză, ca mai apoi să îmi testez cunoștințele și abilitățile la mai multe examene, cele mai importante evaluari fiind de către Centrul pentru Limbi Străine din cadrul Universității București, unde am obținut nivel C2 (nativ) pentru limba engleză, cât și de Toles (Legal English Advanced) în 2020. În 2018 am primit și Autorizația de traducător de la Ministerul de Justiție.

Sunt Perfecționist

Sunt foarte atent la fiecare detaliu, astfel traducerile vor fi exemplare, fără greșeli și fără să se piardă cuvinte ori din esența conținutului.

Promptitudine

Răspund cu promptitudine solicitărilor și mă asigur întotdeauna că livrez proiectele la termenul stabilit.

Traduceri Torok

De ce eu?

Pentru ca eu, traducător autorizat și interpret sunt gata să îți livrez servicii de cea mai bună calitate.

Lucrezi direct cu un traducător

Iar acest lucru înseamnă că mă ocup personal de fiecare traducere și îți livrez proiectul exact așa cum trebuie.

Certificat & Acreditat

Am fost certificat atât de către CLS la nivelul nativ (C2), cât și de Toles (Legal English Advanced), iar în 2018 am obținut și autorizația de traducător de la Ministerul Justiției.

clienți mulțumiți

Părerile celor ce m-au ales

Părerile clienților reprezintă satisfacția unei colaborări reușite!

Consultanță Gratuită

Îți ofer consultanță gratuită, astfel vei cunoaște de la început prețul exact și durata lucrării.

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy